Sanja Ilić & Balkanika - Članovi grupe Balkanika

Sanjina grupa Balkanika, imala je koncerte na svim kontinentima. Na taj način je na najlepši način predstavio svetu, deo kulturnog nasleđa i muzike Srbije.

Rođen je 1982.god. Skoplju. Na Muzičkoj akademiji u Beogradu, diplomira 2009.god. na predmetu udaraljke. 

Bane Marković „Basstardo” je rođen u Beogradu, 5.11.1982. Završio je muzičku školu “Stanković” u Beogradu, džez odsek. Svira gitaru od svoje 9. godine. Prvi koraci ostvareni u MŠ “Stanislav Binički”, odsek klasična gitara. Glavno opredeljenje : bas gitara od svoje 15. godine.

Prelepa Novosađanka anđeoskog glasa, u Balkanici od 2009. godine.  Kao dete uvek je igrala i pevala.

Ljubomir Dimitrijević, ranih šezdesetih godina prošlog veka zaljubio se u flautu i ta ljubav posle više od pet decenija još uvek traje. Za njega je zvuk flaute ona tajnovita, zlatna nit koja se proteže od vremena Velikog praska do naših dana.

Od malena je pokazala interesovanje za tradicionalnom muzikom. Imala je veliki uspeh vec  na dečijim festivalima. Kasnije prva mesta osvaja na svim tradicionalnim takmicenjima i festivalima u Srbiji i sire. U sklopu projekta Green note izdala je za bbc tri pesme i pored toga imala je celovecernje koncerte sirom Evrope kao cuvar tradicionalne bastine.

Marija Bjelanović (Beograd, 28.januar 1988.) Muzikom se bavi od detinjstva. U Zemunu je završila nižu i srednju muzičku školu, odsek klavir, a potom i nižu muzičku školu odsek solo pevanje i odsek tradicionalno pevanje. 

Rodjen 1984, odrastao u Beogradu, završio muzičku školu Josif Marinkovic za violinu, potom samostalno prešao na gitaru i zatim prešao na bubanj sa 14 godina. 

Mladen Lukic,rodjen u Subotici 1983. Jos kao sasvim mala beba, bio je primoran da se bavi muzikom jer ga je terorisala baba koja, inace operska pevacica, je pevala decije pesmice operskim glasom. Zavrsio muzicku skolu u Subotici na odsecima za muzisku teoriju,klavir i trombon. Zamalo i solo pevanje ali nije zeleo da priziva ludilo. Diplomirao na odseku za trombon na Fakultetu Muzicke Umetnosti u Beogradu. Trenutno je na specijalizaciji na istom instrumentu.

Prve muzicke korake napravio kao bubnjar jos u osnovnoj skoli svirajuci Punk i izrazavajuci svoj “bunt” protiv NARODNE, u to vreme sve popularnije,  muzike u Srbiji.

Nemanja Kojić (rođen 17. decembra 1975. godine u Beogradu, Srbija), poznatiji pod umetničkim imenom Hornsman Coyote, je srpski rege izvođač, trombonista, pevač i od 1994. godine je frontmen rege-metal grupe Eyesburn. Od Beer Fest-a 2014. stalni gost grupe Balkanika. Sve je počelo sa "Ready, Aim, Fire", kombinacijom rege i etno muzike